5 válaszban “5 életvezetési tipp, amit Chuck Norristól tanulhatsz”:

 1. Marcellusca

  Mindenki Superman-es pizsamát hord. Superman Chuck Norris-ost. :)

  Chuck Norris egyszer egy Burger King-ben kért egy BigMac-et.
  És kapott.

 2. Marcellusca

  Chuck Norris elszámolt a végtelenig.
  Kétszer!

 3. Evelyn

  Chuk Norris 2 évesen megrázta az áramot.
  Chuck Norris kitépettegy lapot a facebook-ból!

 4. frigónyuszi

  “Chuck Norris nem a világ legszebb embere” – Ez a cikk már itt megbukott, és az kedves író áshatja is a saját gödrét!

 5. Mészáros András

  1. “Ha koncentráltan olvasol egy könyvet, próbáld inkább lefényképezni az elméddel az oldalt.” Én már 10 éve végeztem az egyetemen, de még emlészem, mi segített, amikor vizsgára tanultam. A lefényképezéses módszer vizsgán segített: beugrott a megfelelő szövegrész a könyvből vagy a saját órai jegyzeteimből. De olvasás közben volt más is: amikor már nem a saját hangomon hallottam magamban a szöveget, hanem a tanár hangján, akkor ugrott be vizsgán is a kép, és akkor kaptam 5-öst. Amúgy feliratos filmeknél is működik bennem valami hasonló. Kezdetben én is úgy látom a filmet, mint bárki más: megy a kép, a magyar felirat és hallom az idegen nyelvű szöveget. De néhány perc múlva már szinkronizálódik bennem a film: látom a képet, de a feliratot már nem észlelem, hanem a szereplők eredeti hangján hallom a magyar szöveget.
  2. “semmit se kiáltsunk ki lehetetlennek! Minden lehetséges, amit az ember elme képes kigondolni.” Ez nagyon igaz!
  3. “Chuck Norris tudja, hogy a legnagyobb győzelem önmagunk legyőzése.” Nekem meg az a legnagyob győzelem, ha egy várhatóan konfliktushoz vezető helyzetet meg tudok oldani összeütközés nélkül úgy, hogy mindenkinek jó legyen, (vagy ha nem lehet, akkor úgy tudok kikerülni az összetűzésből, hogy elérem az eredeti céljaimat, de a másik ember sem sérül). Tehát nekem a győzelem az összetűzések feletti győzelem. Nem magamat és nem másokat győzöm le ilyenkor, hanem az összetűzést, az ellentéteket győzöm le, hogy a végén egyetértsünk, és mindenki elégedett legyen. Nekem ez a legnagyobb győzelem.
  4. “A legegyszerűbb módja a karizma feljesztésének az, ha öszíntén mosolyogsz az emberekre. Az emberek keresik a pozitív emberek társaságát. Szeretik azokat akik rájuk mosolyognak.” Ez nagyon igaz! Ráadásul egy szép és őszinte mosoly kortól és nemtől függetlenül szépít és fiatalít is.
  5. Az őszinteség és a másoknak megfelelni vágyás nem zárja ki egymást, és bennem mindkettő erősebb az átlagnál. Én csak őszinte tudok lenni, és zavar, ha ez nem felel meg másoknak. Ilyenkor igyekszem a másik embert megérteni, és úgy tenni, hogy nekem is jó legyen, ne elljen feladnom magamat és ő is elégedett legyen velem. Ha ez nem megy, mert az a másik ember nem hagyja, hogy megértsem (pl. kritizál, de nincsenek érvei és kérdésekre sem válaszol), vagy nincs olyan megoldás, hopgy mindkettőnknek jó legyen, akkor nagy ívben elkerülöm az illetőt, és így nem lesz már része az életemnek, nem kell neki megfelelnem. Igyekszem olyan emberekkel körülvenni magam, akiknek megfelelek úgy, ahogyan vagyok.

Hagyjon üzenetet

Kővess!
keresoptimalizls