A cékla gyógyító hatásai

A cékla gyógyító hatásai

  • Sumo

A rendszeres céklafogyasztás növeli az állóképességünket a betegségekkel szemben. Megtalálhatóak benne a vas, kálcium, nátrium, kén, foszfor, valamint az A-, B- és C-vitaminok. Kiváló vérképző, valamint tumorellenes hatásáról is ismert, hiszen lassítja a rákos sejtek szaporodását. Daganatos megbetegedésekben szenvedők tapasztalatai alapján, néhány hetes céklalé kúra után, jelentős javulás volt észrevehető.

Arról is szólnak történetek, hogy sokan a gyógykezelések mellett, a rendszeres céklalé kúra segítségével gyógyultak ki a rákból. A cékla kiváló méregtelenítő is egyben, rendszeres fogyasztása pozitív hatással van a jó közérzetünkre, a savtúltermelés okozta gyomorpanaszokat pedig megszünteti. A céklalé növeli és regenerálja a vörösvérsejteket, valamint segít a vérszegénység leküzdésében. Kiváló májtisztító hatással bír, hiszen hatékonyan szabályozza a máj anyagcsere folyamatait. A céklából készült italok fogyasztása segítenek kigyógyítani minket a nátha és influenza betegségekből is.

A céklalé elkészítéséhez használj gyümölcscentrifugát, és a kicsavart levet mindig vízzel, uborkalével, vagy sárgarépalével vegyítsd össze. Daganatos betegségek esetén naponta háromszor 1 dl az ajánlott fogyasztás. Rákmegelőzés céljából pedig hetente háromszor 1 dl elegendő.

Jó egészséget kívánunk!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

“A cékla gyógyító hatásai” bejegyzéshez 1 hozzászólás

Szólj hozzá!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..