Egy reakció érkezett erre (“A sikeres emberek titka”).

 1. Falussy Angéla

  Kedves Márton!

  Böngészőben keresgéltem a “siker” szó kapcsán és az Ön honlapján találtam olyan információkat, amik számomra hasznosak lehetnek.Köszönöm! Én olyan sikeres embereket keresek Magyarországon, akik megtalálták azt a dolgot, ami a szívük vágya, hajlandóak voltak meghozni az “áldozatot”, és sikeresek lettek abban az adott dologban.Itt bármilyen foglalkozású emberekre, -akár cégvezetőkre, sportolókra vagy művészekre is gondolok-, akiknek a története mások számára is inspiráló lehet. A történeteikben az a lényeg, hogy érzeték mi az amit szívük szerint csinálni szeretnének, és bele mertek vágni, sikerre vitték.
  Azért írtam ezt le Önnek, mert nekem is van egy célom, mégpedig, hogy összegyűjtsek jónéhány sikerrel, és egyéb ösztönző témával (pl. szerelem) kapcsolatos lélekemelő történetet, riportot készítsek az adott emberekkel.
  Ön biztosan sok ember történetével találkozik itt a neten keresztül, akik valamilyen formában sikerre vitték álmaikat. Ön szerint hogyan kereshetném meg ezeket az emberek, hogyan , hol találok rájuk egyáltalán(hacsak nem “ismert” emberek)? Köszönettel várom válaszát.
  Üdvözlettel
  Falussy Angéla

Hagyjon üzenetet

Kővess!
keresoptimalizls