2 válaszban “A tudatos teremtés kétségei”:

  1. Szarvas Szilárd

    Tetszik ez a gondolkodásmód , és egyre inkább hajlók ezekre ..
    Jó ,hogy van ember aki nem azzal halmozza el a világhálót ,hogy mennyire rossz élni és mennyi dolog fáj és még mennyi fog.Örömmel olvastam szép napot =))

  2. Mészáros András

    Ebben az új vallásban, a vonzás törvényében még nem vagyok képes hinni, ahogy semmilyen más vallásban sem (ezért is örülök annak, hogy nem kereszteltek meg), de ennek ellenére igyekszem pozitívan gondolkodni.

    Én nem ebben a megfoghatatlan “bevonzásban” hiszek, hanem a cselekvésben: ha vannak céljaink és teszünk értük, akkor elérhetjük őket. De találtam a cikkben egy nagyon jó gondolatot: “Hiába történik valami szörnyű dolog velünk, ha nem akarunk nyugtalankodni miatta, akkor el kell fordítanunk a figyelmünket, egy másik gondolatra ami pozitívabb, és így válik majd uralkodó gondolattá.” Ez egy kicsit az univerzális problémamegoldó módszeremre emlékezetet: “A jót élvezd, a rosszat vagy változtasd meg vagy felejtsd el!” (Nem linkelem a módszert még egyszer, mert az már spam lenne, de linkeltem már a legfrissebb oldalon, egy vendégblogger bejegyzésénél. Valami olyasmi volt a cím, hogy Pozitív emberek negatív gondolatai… A “pozitív” és “negatív” szavak benne voltak, az biztos.)

Hagyjon üzenetet

Kővess!
keresoptimalizls