Az alvás ereje

  • Sumo

Alvás közben álom formájában jelennek meg az uralkodó gondolataid. Azok a gondolatok amiket a nap nagy részében gondolsz a világról és önmagadról. Az álmok nem hazudnak, nem véletlenül álmodsz bizonyos dolgokról. Ha azt szeretnéd, hogy békés, és kellemes álmod legyen, akkor alvás előtt, bombázd a tudatodat pozitív gondolatokkal, képekkel, benyomásokkal, amiket pozitívnak tartasz az életben. Gondolj a céljaidra, amik lelkesedéssel töltenek el téged. A legtöbb ember azért alszik rosszul, és azért gyötrik rémálmok, mert ágyba viszik a problémáikat. A nap során felgyülemlett stressz kihatással van arra ahogyan alszol. ‘, ‘Nem arról van szó, hogy teljesen ki kell űznöd az életedből a stresszt, mert ez nem fog sikerülni. Arról van szó, hogy tudatos erőfeszítést kell tenned lefekvés előtt arra, hogy a lehető legpozitívabban, legnyugodtabban merülj álomba.

Ha lefekvés előtt negyed órát arra szánsz, hogy ösztönzöd magad pozitív képekkel, az alvásod is nyugodtabb lesz. Előfordul, hogy nem is kell aludnod nyolc órát, hiszen, pozitív lelkiállapotban jobban kipihened magad, és akár öt óra múlva frissen és energikusan ébredsz fel. Az alvás előtti lelkiállapot legalább annyira fontos, mint maga az alvás.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

“Az alvás ereje” bejegyzéshez 1 hozzászólás

  1. Én elalváskor mindig megnyugszom, aztán másnap helyzettől függően vagy újra kezdődik a stressz, vagy nem. Olyan nyugtalan még nem voltam, hogy ne tudjak aludni! 😀 Sőt, én néha még a fejfájást is kialszom. Ritkán fáj a fejem (van úgy, hogy évekig nem fáj), de ha este 8 után fájdul meg, akkor már nem veszek be gyógyszert, hanem inkább elmegyek aludni és reggelre elmúlik az alvástól. Van, hogy már este 7-kor is ezt választom gyógyszer helyett. Az álmaim viszont néha egészen érdekesek, bár ritkán szoktam álmodni… A személyes blogomban l is írtam néhány álmomat, most linkelem is, hátha tudsz valami értelmeset mondani róluk…
    http://bloggerkeblogja.wordpress.com/tag/alom/
    Ez 2 bejegyzés linkje 1 címkével. Érdemes mindkettőt elolvasni.

Szólj hozzá!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..