Az irányítás törvénye

  • Sumo

altOlyan mértékben vagyunk boldogok az életben, amilyen mértékben érezzük, hogy az életünket mi irányítjuk. Csak akkor vagy képes teljes elégedettségben élni az életedet, ha mindent megteszel annak érdekében, hogy száz százalékban irányításod alá vond az életed, ha eddig még nem tetted meg. Ne a körülötted levő emberektől, a politikusoktól, az orvosoktól és azoktól várd a válaszokat elsősorban az élet kérdéseire, akik elkápráztatnak téged a szaktudásukkal, hanem önmagad életét vizsgáld meg, és hozz döntést te magad róla.

Te vagy az egyetlen aki maradéktalanul tudja, hogy mi a jó neked és mi nem jó. Életed irányítása a gondolataidban kezdődik. Minden dolog a gondolatok szintjén dől el. Teljes mértékben képes vagy uralni az életedet, ha fegyelmezed a gondolataidat, gondoskodva arról, hogy csak a pozitív gondolatok maradjanak meg az elmédben. Minden a hozzáálláson múlik, és a hozzáállásodat a gondolataid határozzák meg. A szokásaid lesznek majd azok, amelyek meghatározzák a személyiségedet.

Az irányításnak két típusa van. Az egyik a külső irányítás, a másik pedig a belső irányítás. Ha úgy érzed, hogy az életedet mások irányítják kívülről, akkor kellemetlenül, kiszolgáltatottnak és áldozatnak érzed magad. Ellenben, ha úgy véled, hogy teljes mértékben te uralod az életedet, akkor pozitívnak és boldognak érzed magad. Ha olyan személyiséget alakítasz ki magadban, aki elszántan végigviszi a céljait, aki mindig befejezi amit elkezdett, akkor tudhatod, hogy teljes mértékben te irányítod az életedet. Ellenben, ha áldozat iszemélyiséget alakítasz ki magadról, akkor tudhatod, hogy nem te irányítod az életedet. Tégy meg mindent azért, hogy átvedd az irányítást az életed felett. Lehet, hogy még nem tudod teljes mértékben irányítani, de idővel elérheted ezt is. Kezdetnek az is jó, ha egy-két dolog felett áttudod venni az irányítást. A fokozatosság elve ebben az esetben is hatékonyan működik.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Oszd meg:   
Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a  Reader-hez
Hagyjon üzenetet

Kővess!
keresoptimalizls