Csináld most!

  • Sumo

altSokat gondolkodtam azon, hogy mi az oka annak, hogy az emberek többsége egyszerűen nem képes előrehaladni az életben. Bármit is csinálnak, nem haladnak semerre sem, míg végül feladják az álmaikat, és elvegyülnek a szürke sikertelen emberek között. Innentől csak lefele vezet az út, hiszen ezentúl félig keserűen, félig irigykedve fogják kritizálni a náluk sikeresebb embereket, a lehető legtöbb hibát keresve bennük.

Úgy gondolom, hogy két lehetőségünk van az életben. Az egyik lehetőség az, hogy úgy élünk, ahogyan azt elképzeltük gyermekkorunkban, legvadabb álmainkat is megvalósítva, a másik pedig az, hogy passzívan halogatjuk az önmegvalósítást és megkeseredett boldogtalan emberként fejezzük be az életünket. A választás a mi felelősségünk.

A probléma gyökere abban rejlik, hogy az emberek alapvetően lusták, és nehezen szánják rá magukat, hogy új, erőfeszítést igénylő dolgokba vágjanak bele. Elrettenti őket az a rengeteg munka és időbefektetés ami ahhoz kell, hogy boldogan és elégedetten nézhessen önmagukkal szembe, bármikor amikor tükörbe néznek.  Miért van az, hogy az emberek többsége csak szájhősködik ahelyett, hogy meg is valósítanák azt amiről lépten-nyomon dicsekednek másoknak. Mindenkinek vannak nagyra törő álmai, elképzelései az élettel kapcsolatban, ám csak nagyon kevesen érik el mindazokat a dolgokat amiket szeretnének. Ennek részben a lustaság, részben pedig az alulmotiváltság az oka.

Most éppen egy e-könyvön dolgozom, amiben a halogatás leküzdéséről írok. Arra keresem a választ, hogyan ösztönőzzük magunkat a cselekvésre, ezzel megvalósítva legvadabb álmainkat is. Ha úgy érzed, hogy te is elégedetlen vagy az eddigi életeddel, akkor neked is szól.

Mi az ami miatt elégedetlen vagy az életeddel? Miért nem változtatsz rajta? Hidd el, képes vagy arra, hogy megváltoztasd az életedet, de ezt csak akkor érheted el, ha most azonnal cselekszel!

A jelszavad ezentúl legyen: CSINÁLD MOST!

Iratkozz fel a Csináld Most! honlapomra, és rendszeresen fogsz kapni tőlem életvezetési tippeket arra vonatkozólag, hogyan szánd rá magad a cselekvésre, és ezzel győzd le a halogatás szokását örökre. Amint befejezem az e-bookot, azonnal értesítelek róla.

Iratkozz fel! De mikor csináld….? Tudod mit?… Csináld Most! >>

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Oszd meg:   
Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a  Reader-hez




Egy reakció érkezett erre (“Csináld most!”).

  1. Szénási József

    Üdvözletem!
    Nagyon örülök hogy rátaláltam erre az oldalra, és nagy szükségem lenne további hírlevelekre. Eddigi életem folyamán amiről úgy éreztem hogy izgalmas és új dolog, kipróbáltam és belevágtam, de valahogy nem tudtam kiélni magam benne. Egy idő után unalmassá vált és új dolog után néztem (párkapcsolat, munkahely, hobby, sport). Ahogy olvastam az írást nálam is elkezdtek jelentkezni a „tünetek” gondolok itt a kritizálásra illetve arra hogy alulmotivált lettem nincs kedvem belevágni mert úgy érzem úgysem lesz sikerélményem mert eddig sem volt ezért most miért lenne. Valahogy szeretnék ismét olyan lenni mint tini koromban, amikor ha csak rágondoltam valamire már majd kiugrott a szívem az izgalomtól. A csináld most link nem működik nálam, gondoltam szólok. Ha elkészült az E könyv nagyon érdekelne meg a hírlevelek is. Üdvözlettel: Jocó.

Hagyjon üzenetet

Kővess!
keresoptimalizls