Élj a jelen pillanatban!

  • Sumo
Nagyon sok ember tölti az életét úgy, hogy meg sem élik igazán a jelen pillanatot. Figyelmük állandóan a múltban, vagy a még ismeretlen jövőben fókuszálódik.
Ők nincsenek teljesen jelen, sosem élvezik ki a pillanatokat. Mit kell tenned ahhoz, hogy teljes mértékben megtudd élni a jelen pillanatot.
Ismételd magadban a következőket:  “ A tegnap véget ért, a holnap még nem létezik. Légy jelen most! ” Minden amid van, az a jelenben van. Ha a teljesen a jelenben vagy és a maga teljességében éled meg a pillanatokat, sokkal lazább és sikeres életet alkotsz magadnak.
Csináld most:  Mi az amit, ha most megteszel a legjobb hatást fejti ki az életedre? Ahelyett, hogy csak álmodoznál a jövőbeli sikereiden, vagy siratnád a már nem létező múltad, cselekedj most azonnal, hogy boldogabbá és sikeresebbé tedd az életedet.

Összpontosítsd az energiádat:  Naponta többször szánj időt arra, hogy összpontosítsd az energiádat. Mielőtt lefeküdnél aludni, mond magadban hogy holnap egy csodálatos napod lesz. Mond magadnak azt is, hogy jó döntéseket fogsz hozni amelyek segítenek elérni a sikert és a boldogságot.   Mielőtt dolgozni mennél mond magadnak, hogy ki választasz egy dolgot amit meg kell csinálnod, és csak erre fogsz koncentrálni egészen addig amíg végzel vele.  Azzal, hogy emlékezteted magad, hogy mit csinálsz éppen, miért csinálod, és hogyan fogod csinálni, teljes mértékben a jelen pillanatra összpontosítasz.  A jelenben való élés nagyon jó hatással van az egészségre is. Elkezded észrevenni mi is az igazán fontos, milyen gondolatok és tettek pocsékolják az idődet, és elkezded sokkal jobban élvezni az életedet, mint valaha.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Oszd meg:   
Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a  Reader-hez




Hagyjon üzenetet

Kővess!
keresoptimalizls