Engedd el a múltat

  • Sumo

El kell engedned a múltat. Szabadulj meg a benned felgyülemlett szellemi hulladéktól. Legfőképpen azokat az dolgokat kell elengedned amelyek már nem szolgálják a lelki nyugalmadat, rájuk gondolva pedig kellemetlen érzéseket okoznak neked. Szellemi hulladékaid között lehet például az önzőség, a félelem, az idegesség, az aggódás, a bűntudat, a negatív elvárásaid az élettel kapcsolatban. Örök időkre meg kell szabadulnod tőlük, mert máskülönben meg fognak betegíteni, és óriási csalódásokat okoznak az életedben. Dob el a múlt hátizsákját, mert nagyon nehéz, és fölösleges magaddal cipelned.

Minél negatívabban gondolsz egy múltban megtörtént eseményre, annál nehezebbé teszed a hátizsákod amit cipelsz. Nem az a célod, hogy olyan erősre edzd magad, hogy egyre nagyobb fájdalmat tudj elbírni, hanem, hogy bátorságod legyen ahhoz, hogy egyszerűen letedd az út szélére a zavaros múltad, és zavartalanul haladj tovább az utadon.

Gondolj csak bele, hogy milyen érzés szabadnak lenni. Ha nem éled tudatosan az életedet, akkor a személyiségedet más emberek fogják meghatározni. Ha fegyelmezetlenül elfogadsz minden sugallatot, tanácsot, amiket másoktól kapsz, akkor nagy esélyed van arra, hogy meggondolatlan és zavart életet élj, rajtad kívül ugyanis senki más nem tudja jobban, hogy mi jó neked és mi nem. Dobd el a múltnak azokat a címkéit, amik rossz érzéssel töltenek el. Ha van dolog amit nem szeretsz csinálni, de a környezeted elvárja tőled, akkor is érdemes elgondolkodnod. Az érzéseid nem csapnak be. Ha rosszul érzed magad egy bizonyos helyzetekben, ez azt jelenti, hogy rossz az neked. Figyeld meg alaposan önmagadat, és rá fogsz döbbenni, hogy javarészt szerepeket játszol, és az amit mutatsz a külvilág fele az valójában nem te vagy. De tudd, hogy bármikor meg tudod változtatni önmagad, csak el kell határoznod.. Minden napot kezdj tiszta lappal

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Oszd meg:   
Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a  Reader-hez




Hagyjon üzenetet

Kővess!
keresõoptimalizálás