Támogathatod az oldal működését, ha szeretnéd

  • Sumo

A motiváció blogot már másfél éve működtetem. Még 2008 őszén kezdtem el hobbiból írni motivációs bejegyzéseket egy ingyenes blogoldalon. Hamarosan észrevettem, hogy pár hónapon belül több száz olvasom lett. A visszajelzések és a köszönő levelek sokasága azt mutatja, hogy igényt tartanak az írásaimra. Tavaly óta, már motivacioblog.hu néven fut tovább a blog. Érdemes volt beruházni egy saját domain névre, hiszen egyre többen és többen tévednek az oldalra minden nap.

Nem csinálok titkot abból, hogy a blogból származó bevételekből finanszírozom az oldal költségeit, úgy mint, domainnév vásárlás és tárhelyszolgáltatás. Az oldal  ingyenesen elérhető, és ez így marad a jövőben is. Ennek ellenére, ha támogatni szeretné valaki az oldalt, van rá lehetősége. A blog jobb oldalán található DONATE bannerre kattintva elhelyezthetsz tetszőleges pénzösszegeket a bankkártyád, vagy a paypal számlád segítségével. Nincs alsó és felső limit. (A paypal egy virtuális banknak felel meg. Többek között ezt használják az eBay vásárlásoknál is. Nem kell attól tartani tehát, hogy lehúzzák a pénzed.)

Ha úgy érzed, hogy egy-egy bejegyzésem sokat segített neked, és valahogyan szeretnéd meghálálni a jó tanácsokat, lehetőséged van rá. Úgy is veheted, mintha meghívnál egy sörre, vagy egy kávéra. Minden támogatást hálásan és köszönettel fogadok.

Az a tervem, hogy a motiváció blogot egy nagy látogatottságú, széles spektrumu oldallá alakítom át. Ha kellő támogatást kapok, akkor ezt a tervemet a gyakorlatban is kivitelezni tudom. A cikkek megírása sok időt és energiát vesz igénybe. A támogatások mértékétől függ, hogy mennyi időt tudok ráfordítani.  Ebben kérem az olvasóim támogatását.

Az adakozás szép dolog, de nem kötelező! A többi rajtad áll!

Köszönettel:

Sipos Márton


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Szólj hozzá!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..